Vrijwilligers

arfor_h.jpg

Arfor Houwman

Cuno edit.jpg

Cuno Balfoort

Universiteit Utrecht

Betrokken bij de KlimaatHelpdesk sinds maart 2021. Ik geloof sterk in de intrinsieke motivatie van mensen om te proberen hun omgeving te verbeteren. Ervaringen opgedaan tijdens vrijwilligerswerk bevestigt dit elke dag.

daan_r.jpg

Daan Reijnders

Universiteit Utrecht

Promovendus Fysische Oceanografie aan de Universiteit Utrecht. Ik hou van de natuur(kunde), maar ben ook geïnteresseerd in wetenschapscommunicatie en (-)filosofie.

DaanS.jpg

Daan Stroeken

Universiteit Utrecht

Student MSc Climate Physics aan de UU. Sinds augustus 2021 actief bij de KH als coordinator van het communicatieteam. In het weekend sta ik altijd op het voetbalveld, en ooit hoop ik te gaan wonen in de bergen!

foto Erik van Sebille

Erik van Sebille

Universiteit Utrecht

Professor in Oceanography and Public Engagament

FridaHoem.jpg

Frida S. Hoem

Universiteit Utrecht

JoeriReinders.jpg

Joeri Reinders

Joseline

Joseline Houwman

Universiteit Utrecht

kevin_h.jpg

Kevin Helfer

Infoplaza

leo_m.png

Leo Meyer

Climate Contact

Leo Meyer heeft een lange carrière in zowel klimaatwetenschap als klimaatbeleid. In de negentiger jaren als ambtenaar bij het toenmalige ministerie van VROM, en als onderhandelaar voor de Nederlandse overheid in het VN Klimaatverdrag (UNFCCC). De afgelopen 13 jaar werkte hij voor het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) en het VN Klimaatpanel (IPCC ) als projectleider van een aantal belangrijke IPCC rapporten. Sinds 1 mei 2015 werkt hij als onafhankelijk adviseur en zet zich in om de opgedane kennis en ervaring over de aanpak van klimaatverandering te delen met anderen, zowel binnen Nederland als daarbuiten – door presentaties, dagvoorzitter, interviews en debatten in de media, bijdragen aan klimaatbeleid en strategieën, en capaciteitsopbouw in ontwikkelingslanden.

good-Profielfoto-459_compYellow.gif

Martina Huber

Utrecht University

Promovendus bij Plant Ecophysiology aan de Universiteit Utrecht; Een van de oprichters van de Klimaathelpdesk en lid van de raad van bestuur. Ik ben een gepassioneerd bioloog en ik denk dat het leven een van de meest magische dingen is - dit is wat mij drijft om de natuur te behouden! Samenwerken in dit team is een levendige ervaring waar iedereen met zijn eigen vaardigheden bijdraagt om samen een doel te bereiken. Dit is zo bemoedigend in moeilijke tijden!

IMG_E2134.JPG

Myrthe Leijnse

Universiteit Utrecht

Master student Earth Surface and Water aan de UU. In mijn vrije tijd speel ik graag volleybal en lees ik in mijn nieuwe Weer & Klimaat Bosatlas

Nadja_K_KH.jpg

Nadja Krueger

NicoleNieuwendijk.jpg

Nicole Nieuwendijk

Universiteit Utrecht

oscar_vv.png

Oscar van Vliet

MicrosoftTeams-image (5).jpg

Philipp Schneider

Sanli Faez

Sanli Faez

Universiteit Utrecht

Yord_Y_KH.png

Yord IJedema

Universiteit Utrecht